17 Temmuz 2022 Pazar

Windows 10 indirmek için onenote

Windows 10 indirmek için onenote

Windows 10 indirmek için onenote

Windows'da OneNote masaüstü uygulamasını (daha önce "OneNote " olarak adlandırılan) yüklemeniz veya yeniden yüklemeniz gerekiyorsa aşağıdakileri yapın: OneNote'u indirin. İndirme işlemi tamamlandığında Kurulumu başlatmak için indirilen dosyaya çift tıklayın. Yükleyici şu anda Microsoft veya Office ’un 32 OneNote’un tüm diğer sürümleri gibi Windows 10 için OneNote da not defterlerinizin bir kopyasını önbelleğe alır, böylece onlara çevrimdışıyken bile erişebilirsiniz. Yeniden internete bağlandığınızda yaptığınız tüm değişiklikler OneDrive ile senkronize edilir, böylece onları diğer cihazlardan da görebilirsiniz Download OneNote Capture thoughts, ideas, and to-dos and sync them to all your devices Store and share your notebooks on OneDrive with your free Microsoft account Doesn't expire - use OneNote for as long as you like Also available on Windows Store Mac iPad iPhone Android Web Want more than OneNote? Try Microsoft free for one month



Microsoft OneNote için Windows - Uptodown’dan ücretsiz olarak indirin



Not: En güncel yardım içeriklerini, mümkün olduğunca hızlı biçimde kendi dilinizde size sunmak için çalışıyoruz. Bu sayfanın çevirisi otomasyon aracılığıyla yapılmıştır ve bu nedenle hatalı veya yanlış dil bilgisi kullanımları içerebilir. Amacımız, bu içeriğin sizin için faydalı olabilmesini sağlamaktır. Buradaki bilgilerin faydalı olup olmadığını bu sayfanın sonunda bize bildirebilir misiniz? Kolayca başvurabilmek için İngilizce makaleye buradan ulaşabilirsiniz. OneNote'a Gönder'tüm uygulamalardan bilgilerini yakalamak ve Windows 10 için Windows 10 indirmek için onenote bir sayfaya gönderme olanak tanır.


OneNote'ta bilgileri olduktan sonra çevrimdışı olsa bile, Windows 10 indirmek için onenote, bunu herhangi bir aygıttan erişebilirsiniz. Herhangi bir dosya türünü OneNote'a göndererek, bunu bir fiili yazıcıya gönderirken yaptığınız gibi kadar kolaydır:. İsteğe bağlı OneNote'a Gönder'uygulamayı Microsoft mağazası yükleyip kurabilirsiniz. Belge veya örneğin, belge dosyaları için Microsoft Word veya bir tarayıcı web sayfaları için OneNote'a göndermek istediğiniz dosyayı açın. Artık içeriğinizi OneNote'ta olduğundan, önemli bilgileri vurgulamak veya görüntünüzü için Not eklemek için Çizim Araçları'nı kullanın.


Not alma. Windows 10 için OneNote belgeleri ve Windows 10 indirmek için onenote gönderme. Windows 10 için OneNote Diğer Daha az. Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var? Yeteneklerinizi geliştirin. Yeni özellikleri ilk olarak siz edinin. Bu bilgi yararlı oldu mu? Evet Hayır. Teşekkür ederiz! Daha fazla geri bildirim göndermek istiyor musunuz? Bize ne kadar bilgi verirseniz, size o kadar çok yardımcı olabiliriz. İyileştirmeme yapmamıza yardımcı olabilir misiniz? Sorunum çözüldü. Yönergeleri temizle. Takip edilmesi kolay. Jargon yok. Resimler yardımcı oldu. Çeviri kalitesi. Ekranım ile eşleşmedi. Yanlış talimatlar. Çok teknik. Yeterli bilgi yok. Yeterli resim yok. Başka geri bildirim göndermek istiyor musunuz? İsteğe bağlı. Geri bildirim gönder. Geri bildiriminiz için teşekkürler!




OneNote for Windows 10: Show Only Pages

, time: 3:18





Windows 10 için OneNote belgeleri ve dosyaları gönderme


Windows 10 indirmek için onenote

 · Microsoft OneNote için Windows - Uptodown’dan ücretsiz olarak indirin Windows / Kişisel / Notlar/Görüşmeler / Microsoft OneNote Microsoft OneNote blogger.com 5 1 k Özel notlar alın ve tüm cihazlarınızla senkronize edin. Reklam En son versiyon 15 Haz Önceki versiyonlar Reklam OneNote'a Gönder'tüm uygulamalardan bilgilerini yakalamak ve Windows 10 için OneNote'ta bir sayfaya gönderme olanak tanır. OneNote'ta bilgileri olduktan sonra çevrimdışı olsa bile, bunu herhangi bir aygıttan erişebilirsiniz. Herhangi bir dosya türünü OneNote'a göndererek, bunu bir fiili yazıcıya gönderirken yaptığınız gibi Download OneNote Capture thoughts, ideas, and to-dos and sync them to all your devices Store and share your notebooks on OneDrive with your free Microsoft account Doesn't expire - use OneNote for as long as you like Also available on Windows Store Mac iPad iPhone Android Web Want more than OneNote? Try Microsoft free for one month

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder