17 Temmuz 2022 Pazar

Windows 10u indirmek için vudu

Windows 10u indirmek için vudu

Windows 10u indirmek için vudu

 · Windows 7, Windows 8 ve Windows kullanıcıları için Windows 10'a ücretsiz geçiş aşamasında sadece sayılı günler kaldı. 29 Temmuz yılında piyasaya sürülen ve  · Bu, Mac’te yerleşik olan kurtarma ortamının bir parçasıdır. Bu yeni özellik sayesinde Windows’u yeniden yüklerken, en son Windows 10 işletim sistemini indirmek için “Bulut İndirme” seçeneğini veya mevcut Windows işletim sistemini cihaza yeniden yüklemek için “ Yerel Olarak Sıfırla ” seçeneğini belirleyebilirsiniz Kullandığınız işletim sistemi Windows 10 medya oluşturma aracını desteklemediği ve Windows 10'u indireceğinizden emin olmak istediğimiz için bu sayfaya yönlendirildiniz. Medya oluşturma aracını kullanmak için Microsoft Yazılım İndirme Windows 10 sayfasını bir Windows 7, Windows veya Windows 10 cihazından ziyaret edin



Windows 10 İndir - Ücretsiz Windows 10 İşletim Sistemi



Windows 8. Microsoft bu hatadan dönerek başlat menüsünü windows 10 ile geri getirdi. Daha önceden Windows 10 Yeni Özellikleri ni anlattığımız bir yazımız vardı isterseniz tüm detayları orada inceleyebilirsiniz ama genel olarakta anlatabiliriz. Windows menü çubuğuna arama kısayol arama tuşu eklenmiş. Kullanıcıların en çok beğeneceği özelliği ise birden fazla masaüstü oluşturabilme kısayolu menü çubuğuna eklemişler. Farklı çalışma alanları oluşturarak daha rahat çalışma imkanı sunuyor. Gözle görülür değişikliklerden biriside masaüstündeki PC ve ağ ayarları iconları değiştirilmiş. Bilgisayarı kapatma, Windows 10u indirmek için vudu başlatma ve oturumu kapat gibi kısayol butonlarını başlat menüsünün en üstüne konumlandırılmış.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak, Windows 10u indirmek için vudu. İnternet sitesi, Windows 10u indirmek için vudu. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. Merhaba arkadaşlar sizlere bugün tüm akıllı telefonlar için USB windows sürücülerini paylaşacağız. Android telefonunuzla usb hata ayıklama ve modifikasyon yapmak istiyorsanız windows sürücülerinizi yüklemeniz gerekmektedir. Telefonunuzu windows bilgisayarınıza bağladığnızda windows update otomatik olarak indirip kuruyor ancak indirme ve kurulum bitene kadar biraz zaman geçiyor. USB sürücüleri kendiniz indirip, yüklemek ve sürücüleri internette aramak istemeyip tek tıkla indirmek isteyenler için indirme bağlantıları nı altta paylaşıyorum.


Resmi bağlantılarda belli aşamaları geçtikten sonra indirme yapabiliyorsunuz. Bazılarını direkt olarakta indirebilirsiniz. Bu yazımızda sizlere Pocket nedir? ve kimlerin işine daha çok yarayacağını yazacağım. Pocket sistemi AndroidİOS uygulamaları ve web tarayıcılarında eklentiler ile birlikte çalışıyor. İnternette gezinirken bir yazı beğendiniz ve kaydetmek istiyorsunuz. Beğendiğiniz yazıları Pocket hesabınıza göndererek daha sonra okumanıza yardımcı oluyor. Kaydettiğiniz makaleleri internetiniz olmasa bile çevrim dışı olarak okumanıza olanak sağlıyor. Pocket uygulamasını kullanmak için ilk önce altta verdiği bağlantılardan akıllı telefonunuza uygulamayı ve web tarayıcınıza Pocket eklentisi ni kurmanıza gerekmektedir. Bu işlemleri yaptıktan sonra isterseniz üye olup devam edebilir isterseniz de Google hesabınızla giriş yaparak devam edebilirsiniz.


Web tarayıcınıza yükleyip giriş yaptıktan sonra tarayıcınızın sağ üst tarafına Pocket iconu gelecektir. Bundan sonraki işle daha kolay artık İnternette beğendiğiniz bir sayfaya girin ve sağ üstteki pocket ikonuna tıklayın. Artık o makale veya sayfayı istediğiniz yerde telefonunuzda dahi olmak üzere çevrim dışı olarak görüntüleyebilirsiniz. Android ve İOS telefonunuzla da beğendiğiniz makaleleri kaydederek Pocket hesabı nızla istediğiniz yerde okuyabilirsiniz. Latest Stories. Huawei Mate 20 Pro Fiyatı ve Özellikleri. Samsung Galaxy Note 9 Tüm Özellikleri. Recoverit Wondershare Dosya Kurtarma Programı. Social Connect. Windows 10 Yenilikleri Daha önceden Windows 10 Yeni Özellikleri ni anlattığımız bir yazımız vardı isterseniz tüm detayları orada inceleyebilirsiniz ama Windows 10u indirmek için vudu olarakta anlatabiliriz. Windows 10 İSO İndir Windows 10 ürün Anahtarı: NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR Windows 10 Video. Geri bildirim: Xbox Elite Fiyatı, Özellikleri ve Çıkış Tarihi Rooteto.


Geri bildirim: Windows 10 Son Sürüm Türkçe 32 ve 64 Bit İndir Rooteto. Bir cevap yazın Cevabı iptal et E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Samsung Sony HTC LG Motorola Google Nexus Huawei Asus ZTE Xiaomi Direkt İndirme Bağlantıları Direkt indirme bağlantıları ise bağlantı linkine tıkladığınızda USB sürücüyü indirebilirsiniz. Samsung Sony HTC LG Motorola Google Nexus Huawei ZTE. Pocket Nedir? Hemen arama yap. İletişim Bilgileri. bilgi rooteto. Most Popular Topics. Editor Picks 1. En ilginç Zaman tüneli Kapakları.




How To Download VUDU \u0026 Google Services On Amazon Fire TV Stick!

, time: 7:30





Windows 10 Ücretsiz İndir - Windows 10 32 Bit - 64 Bit İSO Yükle | Rooteto


Windows 10u indirmek için vudu

 · Microsoft'un açıklamasına göre Windows 10'a ücretsiz geçiş için çok az zamanınız var. Bilim - Teknoloji Windows 10'u ücretsiz indirmek isteyenler dikkat!  · Windows 7, Windows 8 ve Windows kullanıcıları için Windows 10'a ücretsiz geçiş aşamasında sadece sayılı günler kaldı. 29 Temmuz yılında piyasaya sürülen ve  · Bu, Mac’te yerleşik olan kurtarma ortamının bir parçasıdır. Bu yeni özellik sayesinde Windows’u yeniden yüklerken, en son Windows 10 işletim sistemini indirmek için “Bulut İndirme” seçeneğini veya mevcut Windows işletim sistemini cihaza yeniden yüklemek için “ Yerel Olarak Sıfırla ” seçeneğini belirleyebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder